Digitale Tranformer Awards (DTA) opent inschrijving

Organisatie gaat voor tweede keer op zoek naar beste digitale veranderaar van Nederland.

De digitale revolutie raast als een tsnuname door de wereld en vooral grotere bedrijven met enige historie hebben moeite met de omschakeling, zo stelt het begeleidende persbericht. Om deze fundamentele verandering succesvol te realiseren, is er een groeiende vraag naar digitale transformators.

Digital Transformers springt hierop in en mobiliseert kennis en kunde om Nederlandse bedrijven sneller en effectiever aan de digitale wereld te laten participeren. De organiastoren beogen digitaal talent in Nederland in contact te brengen met elkaar en met bedrijven die met de digitale inhaalslag bezig (willen) zijn.

De ideale digitale veranderaar koppelt een heldere digitale visie aan leiderschapskwaliteiten, beschikt over kennis  en vaardigheden op het gebied van digitale mogelijkheide binnen organisaties en heeft een visie op de ontwikkelingen daarin. Ten slotte wordt er gekeken naar de realisatiekracht van de kandidaat aan de hand van impact en bereikte resultaten.

Iedere change-maker kan zichzelf of een ander . De uitreiking vindt plaats op donderdag 6 oktober 2016 in de A&;DAM toren, als onderdeel van Amsterdam eWeek.

 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie