Premium

Dit is de 57ste commercial van Centraal Beheer: 'Welkom'

In de nieuwe 'Even Apeldoorn bellen-commercial' wordt het twee inbrekers wel heel makkelijk gemaakt.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Centraal Beheer lanceert de 57ste commercial met de pay-off &;Even Apeldoorn bellen&;. De commercial komt 6 mei voor het eerst op televisie en is vanaf 30 april online te bekijken.

In de commercial, die de titel &;Welkom&; heeft meegekregen, gaan in een hypermodern huis (voorzien van alle denkbare domotica) letterlijk alle deuren open voor twee inbrekers.

Wooncampagne
In de aan de nieuwe commercial gekoppelde wooncampagne staat de belofte ‘Meer verzekerd dan je denkt’ centraal. De verzekeraar: &;Dit betekent dat klanten bij Centraal Beheer net een stapje meer kunnen verwachten. Centraal Beheer biedt klanten meer dan alleen een uitstekende verzekering. Van service aan de telefoon bij het afsluiten van de verzekering tot verrassende oplossingen bij schade.&;  

Met korte filmpjes zegt Centraal Beheer op de speciaal daartoe in het leven geroepen website &;&; te laten zien hoe Centraal Beheer bij een opmerkelijke schade nét even wat meer doet. Centraal Beheer: &;Onverwacht en verrassend. Met de klant als uitgangspunt.&;

Credits

De commercial is door DDB & Tribal Amsterdam gecreëerd, geproduceerd en geregisseerd. 

Verantwoordelijk bij Centraal Beheer: Marteyn Roose, Peggy Spaapen en Ellen van der Horst.

D.O.P.: Philip van Volsem

Producers: Arjan Oosterveer  en Vanessa Janssen (DDB & Tribal Amsterdam)

Editor: Marc Bechtold

Grading en online: Captcha

Soundstudio: Studio de Keuken

 

premium

Word lid van Adformatie

Om dit artikel te kunnen lezen, moet je lid zijn van Adformatie. 15.000 vakgenoten gingen jou al voor! Meld je ook aan met een persoonlijk of teamabonnement.

Ja, ik wil een persoonlijk abonnement Ja, ik wil een teamabonnement
Advertentie