Dit zijn de eerste 25 namen voor Adnight 2017

De eerste helft van de bureaus die hun deuren open gooien tijdens de avond van de Amsterdamse creatieve industrie op 6 oktober.

De Adnight 2017 line up is samengesteld om de diversiteit van de Amsterdamse creatieve communicatie industrie weer te geven. Gebaseerd op feedback van bezoekers van de eerste editie en een survey waarin gevraagd werd naar mensen hun drie favoriete bureaus is de lijst samengesteld.

Nieuwsgierigen kunnen 6 oktober een kijkje nemen bij zowel internationale als nationale bureaus, grote en boutique agencies, specialty bureaus op het gebied van VR, social & design, maar ook de productiehuizen op het gebied van muziek, film en digitaal.

Dit zijn de eerste 25:
Achtung!McGarryBowen, Ambassadors, Code D’Azur, Indie Amsterdam, MassiveMusic, TBWA\Neboko en Virtue het creatieve bureau van Vice, 72andSunny, 180 Amsterdam, Alfred, Cake Film, Capitola, CloudFactory, Dorst & Lesser, Energize, Grrr, Isobar, Kingsday, Kokoro, N=5, Selmore, Superhero Cheesecake, Tosti Creative, Wayne Parker Kent, Woodwork.

Vanaf 18.00 uur, twee uur vroeger dan vorig jaar, kunnen Adnight bezoekers met deze bureaus kennis maken. De rest van de line up wordt binnenkort bekend gemaakt.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie