Duitse e-commerce specialist Be Excellent haakt aan bij Dept

Met de toevoeging komen er ruim zestig experts op het gebied van Demandware bij.

 is vanaf vandaag officieel onderdeel van Dept. De van origine Duitse agency, met vestigingen in Jena, Berlijn, Dresden, London en Amsterdam, implementeerde de afgelopen zes jaar ruim 190 commerce platforms in meer dan vijftig landen.

Het bureau richt zich op consultancy, implementatie en support van wereldwijde webshops binnen de fashion, electronics en sport industrie. Onder andere Tiger of Sweden, Panasonic, O’Neill en American Golf vallen binnen het portfolio. Dit jaar werd Be Excellent nog verkozen tot &;Demandware European Delivery Partner of the Year’. 

René Helbig (links achter), managing director van Be Excellent GmbH: &;Alles wat we doen staat in het teken van groei van de business van onze klanten. Samen met de andere specialisten binnen Dept hebben we nu ook de kennis in huis als het gaat om branding, UX en data. Dit in combinatie met onze ervaring op het gebied van Salesforce Commerce Cloud en de uitrol van grote, internationale commerce projecten maakt dat we samen nog beter in staat zijn om onze klanten vooruit te helpen.&

Bart Manuel (rechts achter), co-founder van Dept: &;Sterke merken in fashion, lifestyle en sports ontwikkelen in hoog tempo hun direct-to-consumer offering. Demandware, sinds kort onderdeel van Salesforce, is in die markt erg succesvol. Door het aanhaken van Be Excellent kunnen we nu voor internationale merken een compleet verhaal bieden; van het merk, de campagnes, online marketing en de gebruikerservaring tot en met de transactie. Daarbij bevestigen we onze footprint binnen de Duitse markt waardoor we onze klanten internationaal nog beter kunnen helpen met hun online business.&;

 bestaat uit de agencies TamTam, Expand Online, a friend of mine, Second Degree, Building Blocks en Studio Dumbar. Met de toevoeing van Be Excellent groeit het netwerk uit naar 435 medewerkers en een gezamenlijke omzet van ruim €50 miljoen. Dept heeft nu kantoren in Nederland, UK, US, Duitsland en Spanje. 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie