Etcetera breidt uit met negen nieuwe collega's

Negen jonge talenten versterken het bureau.

Roos Verheyen (27 jaar) is onlangs begonnen als Junior Producer bij Etcetera en ondersteunt diverse Business Directors in de conceptfase.

Iris de Bruin (22 jaar) en Joelle van der Geest (23 jaar) zijn gestart als Junior Creatieven. In hun eerste week ontwikkelden ze al een Pokémon Go activatie voor Bavaria.

Moniek van de Rijt (22 jaar) Producer met ruime RTV-ervaring. Komt van N=5.

Marcella Beekman (33 jaar) Deed veel ervaring op bij TBWA/Retail. Als dochter van een Autodealer nu aan de slag als Producer op het Toyota-account.

Ron van Keulen (35 jaar) Content Producer Daybreak. Werkte als Freelance Projectmanager voor diverse bedrijven waaronder Factory6 en MMD Media.

Stefan Kosse (27 jaar) is overgestapt van Icemedia en aan de slag als Junior Strateeg, waar hij tevens de info-afdeling onder zijn hoede heeft.

Caroline van Kempen (34 jaar) komt van Open Now (voorheen La Marque) en is aan de slag gegaan als Allround Producer op accounts als Essent, KNIPPR en Sikkens.

Wesley Olland (22 jaar) studeert Communicatiewetenschappen en is nu begonnen als Info Stagiair.

Directeur Dick van der Lecq: ‘We zijn superblij met deze negen nieuwe jonge talenten. Het gaat deels om vervanging, deels om uitbreiding in verband met de komst van Toyota en EasyJet.&;

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie