Etos en bol.com werken samen

Vanaf 14 april is een groot deel van de Etos-eigen merk producten ook online verkrijgbaar, via www.bol.com/etos.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Etos en bol.com zijn een samenwerking gestart. Dat is bekend gemaakt door Ahold. Het idee achter de samenwerking, zegt Ahold, is om klanten nog meer service, keuze en gemak te bieden. Een groot deel van de Etos-eigen merk producten zijn nu ook online verkrijgbaar, via een speciale omgeving -  www.bol.com/etos  - in de winkel Mooi & Gezond bij bol.com.  

Bricks
Bij twee Etos –winkels start ook een proef waarbij medewerkers in de winkel direct bij bol.com extra producten voor hun klanten kunnen bestellen. Zo krijgt de klant de keuze uit ruim 50.000 artikelen in persoonlijke verzorging. De samenwerking wordt in het voorjaar verder uitgebreid  waarbij het ook mogelijk is dat klanten van bol.com hun pakketje laten bezorgen bij, in eerste instantie, een geselecteerd aantal Etos-winkels.

Ervaring opdoen
Daarnaast start Etos in een paar winkels een proef waarbij medewerkers extra advies en service kunnen verlenen: via een eigen toegang tot de Mooi & Gezond-winkel van bol.com kunnen zij producten bestellen die niet in de Etos-winkel verkrijgbaar zijn, maar waar de klant wel naar op zoek is. De klant rekent af in de Etos-winkel en kan de dag erna de producten ophalen, of desgewenst, tegen betaling thuis laten bezorgen. Daarnaast gaat een geselecteerd aantal Etos-winkels ervaring opdoen als afhaalpunt voor bol.com bestellingen.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie