Exponential Interactive versterkt sales

De leverancier van advertentie intelligentie en digitale media oplossingen voor adverteerders voegde vier nieuwe mensen toe aan het team.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Christine Coops treedt bij Exponential Interactive in dienst als salesmanager. Zij komt over van Be Viacom en werkte voor Nickelodeon. Hiervoor had ze andere commerciële banen in de online advertising branche, waaronder bij eBuddy en Adrime.

Rachid Ait Barghane is ook aan de slag als salesmanager, Hij werkt sinds tien jaar in de media aan zowel mediabureau- als klantzijde en was tot voor zijn overstap werkzaam als senior accountmanager bij Semilo.

Tanja Asgarkhani is jr. salesmanager. Ze was hiervoor bij Videostrip Ad Ops manager/projectmanager. Lory Meesters is ook jr. accountmanager. Ze behaalde haar bachelor Media en Cultuur en master Television Studies aan de Universiteit van Amsterdam. 

Sales director Michiel van Turnhout: &;Doordat we nu goed voet aan de grond krijgen in Nederland, is het geweldig dat we zulke ervaren en gedreven mensen als collega’s mogen verwelkomen.&;

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie