Fans Burgers' Zoo strijden om hoofdrol in nieuwe commercial

Liefhebbers van het dierenpark maken kans door een korte video te uploaden op de site.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Afgelopen vrijdag gaf de ; Zoo het startsein van de campagne: &;Schitter jij straks als ster in onze nieuwe reclamecampagne?&;.

Deelnemers kunnen meedoen aan de wedstrijd door een origineel filmpje te uploaden waarin de slogan &;Zooooo! Dat zie je alleen bij Burgers&; Zoo!&; duidelijk te zien en te horen is. Een professionele vakjury beoordeelt de filmpjes en nodigt tien kandidaten uit voor de tweede ronde op 10 juni in het dierenpark zelf. De tien &;finalisten&; krijgen met vier personen gratis toegang en doen die dag live auditie voor de hoofdrol. Vier hoofdprijswinnaars komen uiteindelijk in de commercial die eveneens deze dag wordt opgenomen.

Tim Lammers, marketing manager Burgers&; Zoo: &;Wie weet er beter wat Burgers&; Zoo bijzonder maakt, dan onze trouwe bezoeker? En wanneer je er als dierenpark naar streeft om de dieren en bezoekers centraal te stellen, moet je het ook aandurven om ze een prominente rol te geven in je promotiecampagne. Daarom hebben we de bal op creatieve wijze bij onze fans neergelegd.&;

Meedoen aan de competitie kan via .

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie