fonQ opent pop-upwinkel voor feestdagen

Webwarenhuis opent in Amsterdam een tijdelijke cadeauwinkel met de campagne ‘Vind jouw mooi’.

Vind jouw mooi

Buiten de showroom is deze winkel de eerste echte fysieke retaillocatie van fonQ. Het aanbod bestaat uit een mix van woon-, kook- en lifestyleproducten, waarbij de focus ligt op mooie cadeaus. De aandacht wordt ook getrokken door bloggers en speciale blogevenementen.

De tijdelijke fonQ-winkel is op 25, 26 en 27 november geopend voor genodigden. Van maandag 28 november tot en met zaterdag 24 december is de pop-up gift store voor winkelend publiek open. ‘Het belangrijkste doel van de pop-up gift store is om samen met influencers en gerelateerde merken contact te maken met klanten en de &;Vind jouw mooi&;-campagne uit te dragen gedurende de feestdagen’, zegt Jeremiah Albinus, CMO van fonQ.

Samenwerkingen

Verschillende samenwerkingen zijn aangegaan met leveranciers om invulling te geven aan de tijdelijke cadeauwinkel. Sonos zorgt voor de muziek in de winkel en de consument kan zelf koffie bereiden met koffiemachines van onder andere Jura en EMC. Ook worden wekelijks workshops georganiseerd voor het winkelend publiek.

‘Beleving en inspiratie zitten in ons DNA en dat staat dan ook in de pop-upwinkel centraal. In het weekend voor Sinterklaas kun je bijvoorbeeld bij ons terecht voor &;Eerste Hulp bij Dichten&;. Ook geven we inspiratie voor het creatief inpakken van cadeautjes tijdens de &;Giftwrapping 3-daagse&;. We leggen de mooiste versieringen klaar om jouw cadeaus feestelijk in te pakken met de hulp van onze giftwrapping-specialisten, zegt Albinus tot slot.  

 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie