Foodtrucks langs de A2 tijdens File Food Festival

SUPERMINDS en The Food Line-up pleiten voor gezond eten langs de snelweg

Bij alle tankstations langs de A2 tussen Amsterdam en Den Bosch staan vanavond foodtrucks. Vanaf 17:30 uur zijn alle automobilisten welkom om gratis versbereide gerechten uit de rijdende restaurants te proeven. Zo staan er wagens met wraps, empanada&;s en vers sap.

Meer beleving en variatie

Dit ‘File Food Festival’ is een marketingactie van creatief bureau SUPERMINDS en cateraar The Food Line-Up. Met de actie willen zij tankstationhouders op een vrolijke manier aanmoedigen gevarieerd en gezond eten te verkopen.

"Er is weinig tot geen beleving, variatie of identiteit bij tankstations of wegrestaurants", zegt Lotte Wouters van The Food Line-up. “Dat is een gemiste kans. Consumenten willen ook onderweg meer variatie en beleving. Als tankstations en wegrestaurants hiermee aan de slag gaan, kunnen zij beter profileren en meer klanten binden.”

&;Laten zien wat we kunnen&;

De actie draait ook om meer merkbekendheid voor de initiatiefnemers. Dagmar Pijnappels van SUPERMINDS: “We willen Nederland op een ludieke manier laten zien wat wij als marketingbureau kunnen.”

Ook de cateraars laten vanavond zien wat zij in hun mars hebben. The Food Line-up organiseert evenementen op maat met een netwerk van koks, pop-uprestaurants en foodtrucks.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie