FOX biedt online talent podium op tv

Afgelopen zaterdag werd de eerste aflevering van 'Makers Channel Playground' uitgezonden.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

De liveshow wordt geproduceerd door en gepresenteerd door Eddy Zoëy. In dit crossmediale-initiatief worden jonge creators uitgenodigd om een uitzending van een uur te vullen.

Deelnemers aan Makers Channel Playground zijn bekende Nederlandse namen uit de wereld van online video, waaronder youtubers als de , en . Per aflevering wordt Zoëy bijgestaan door twee hoofdgasten, die bepalen wat er voorbij komt, hun eigen verhaal vertellen en daarmee een persoonlijk inkijkje in hun leven geven.

Nieuw videoplatform: Makers Channel

Makers Channel Playground maakt onderdeel uit van het nieuwe videoplatform . Dit videoplatform biedt content van talenten en bekende namen van onder andere YouTube, Instagram, Facebook, TV en de sport- en muziekwereld. Binnen een jaar verwacht Makers Channel een onderscheidende selectie van de beste webseries van Nederland op één platform aan te kunnen bieden.

‘Voor veel kijkers zal het nieuwe platform een uitkomst zijn, omdat we de leukste webseries op één plek verzamelen.&;, aldus Marko van Kampen, oprichter van de Makers Channel. &;Daarnaast geven we makers een extra podium, waarmee ze een nieuw publiek kunnen vinden en bovendien meer kunnen verdienen dan op vergelijkbare platforms. Op deze manier worden nog meer makers in staat gesteld om van hun werk te leven en dus meer te produceren.’

Mark Bruitsman, Head of Programming FOX International Channels vult aan: ‘Concurrentie en kijkcijfers weerhouden al een tijdje de natuurlijke groei van jonge talenten, die we toch echt nodig hebben. Die ruimte voor vallen en opstaan is er online wel. Daarom hebben wij de samenwerking gezocht met Makers Channel en bieden wij ze op FOX letterlijk een speeltuin.’

Makers Channel Playground wordt live uitgezonden op 6 juni, 13 juni, 27 en 30 juni tussen 18 en 19 uur op de open zender van FOX en via een livestream op Makers Channel.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie