Friends of Search 2016 maakt volledige programma bekend

Markus Tober (Searchmetrics) en Lee Odden (Toprank) zijn toegevoegd aan de line-up.

Eerder was al de aanwezigheid aangekondigd van Larry Kim (Wordstream), Will Reynolds (SEER Interactive), Jim Banks (Biddable Media) en Niels Doerje (HRS Holidays). 

Tijdens Friends of Search delen Internationale searchexperts op 11 februari in de Kromhouthal in Amsterdam hun kennis, ervaringen en toekomstverwachtingen op het gebied van zoekmachineoptimalisatie (SEO) en zoekmachinemarketing (SEA). De organisatie is in handen van brancheorganisaties DDMA en IAB Nederland.

Naast internationale cases van Adidas en Cheapflights zijn er ook praktijkvoorbeelden van eigen bodem, van Tom Smits (Bol.com), Joris Verwater (Vergelijk.nl) en Martijn Scheijbeler (The Next Web). Het congres staat onder leiding van Bas van den Beld, European Search Personality of the Year 2015. Bekijk hier de .

SEO meer verspreid binnen organisaties
Lennert de Rijk, managing director NL bij Metapeople en mede-organisator van Friends of Search: ‘Friends of Search is interessant voor iedereen die zich in Nederland bezig houdt met SEO en SEA. In één dag wordt je volledig bijgepraat over alle ontwikkelingen op zoekmachinegebied. Belangrijk, want search speelt een grotere rol voor bedrijven dan ooit. We zien ook dat het vakgebied binnen organisaties steeds breder gedragen wordt, het is niet meer alleen maar een feestje van de searchspecialisten.’

Dat onderschrijft Wil Reynolds, oprichter van het Amerikaanse SEER Interactive en keynote speaker, in een: ‘SEO raakt zoveel kanalen en divisies in een organisatie. SEO heeft met social te maken, helpt om e-mailinschrijvingen te krijgen en mensen om de content op je website te vinden. Het SEO-succes is dan ook afhankelijk van die kanalen en divisies. De searchspecialisten die SEO breder in kunnen zetten bij een organisatie, zijn de searchspecialisten die er over 10 jaar nog steeds zijn.’

Early-bird tickets uitverkocht
De early-bird tickets voor Friends of Search 2016 zijn inmiddels uitverkocht. Via zijn nog wel reguliere kaarten beschikbaar.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie