Frisdrankmerk Britvic lanceert drankje in Nederland

Brits frisdrankconcern brengt Purdey’s naar de schappen van de Albert Heijn en AH to go.

Albert Heijn

Twee varianten zullen in de schappen van Albert Heijn (€1,59) en AH to go (€2,50) terecht komen. De varianten dragen de namen Purdey’s Rejuvenate (lichtsprankelende drank op basis van appel en witte druivensap, bronwater, vitamine B/C en botanische extracten) en Purdey’s Edge (lichtsprankelende drank op basis van rode fruitsap, bronwater, vitamine B/C en botanische extracten). Uiteraard zonder cafeïne, kunstmatige smaak, kleur- en zoetstoffen of toegevoegde suikers. 

Thrive On

Purdey’s is al dertig jaar verkrijgbaar op de Engelse markt en werkt samen met de bekende Engelse acteur en dj Idris Elba als brand ambassador. De slogan &;Thrive On&; richt zich op early adaptors van 25 tot 45 jaar die het beste uit hun leven willen halen. Michelle Blankenburgh, brand manager Benelux, zegt dat consumenten de persoonlijke gezondheid, zowel fysiek als mentaal, steeds meer koppelen aan voeding.

&;Zes op de tien consumenten gelooft dat energiedrank slecht is voor hun gezondheid en is ongerust over de ingrediënten. Purdey’s springt hier op in als premium drank op basis van vruchtensap met vitaminen en botanische extracten die een subtiele, natuurlijke boost geven.&;

Europese vasteland

Voor het Engelse frisdrankbedrijf is Nederland het eerste land dat uitbreiding naar het Eureopese vasteland betekent. &;Nederland is met de groeiende bewustwording van vitaliteit, voeding én met de unieke Nederlandse ondernemende mentaliteit een ideale fit voor Purdey’s wat betreft product en waar het merk voor staat&;, gaat Blankenburgh verder.

&;De eerste marketingstappen op de Nederlandse markt zijn nog redelijk bescheiden; we focussen ons op een PR-traject met een mooie social media-tak met het bureau Blyde Benelux. Voor Purdey’s ontwikkelen zij een campagne dat onder meer bestaat uit Thrive Talks - naar Engels voorbeeld - waar inspirerende Nederlanders verhalen delen met pers en influencers.&;

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie