Gouden inhakers weer van start

Strating (Active Marketing) organiseert in samenwerking met Ster en Adformatie de verkiezing van de beste inhakers rond de grote sportevenementen in 2012: het EK Voetbal en de Olympische Zomerspelen in Londen.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Bij de Gouden Inhaakmedailles 2012 beoordeelt een deskundige vakjury inhakers op originaliteit in de categorieën Print (dagbladen, magazines/overig), Radio/TV en Promotioneel. Voor het EK Voetbal en de Olympische Spelen worden aparte jureringen gehouden. Winnaars in elke categorie winnen de Gouden Inhaakmedaille.

Online kan worden meegestemd. Er is een aparte prijs voor de publiekswinnaar(s) en een extra creative award voor het ‘echte’ inhaken via RTV en print op ‘actualiteit van gisteren’. De jury kent in de aanloop naar de eindjurering nominaties toe die in elk geval een eervolle medaille verdienen.

Bureaus en opdrachtgevers kunnen via zelf campagnes insturen en de jury neemt zelf de vrijheid gesignaleerde inhaakactiviteiten voor te dragen.

Peter Strating, eerder op dit terrein ook al actief met de organisatie van de Gouden Inhaakmedailles 2000, 2004, 2006, 2008, 2010 en de Gouden Schaats (Elfstedentochten '85, '86, '97), is bezig met het samenstellen van de jury.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie