Gratis live WK Voetbal kijken op mobiel

Vodafone laat klanten tijdens het WK onbeperkt kijken naar wedstrijden op de mobiel.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Wie vanavond Nederland-Spanje wil zien en onverhoopt onderweg is, kan met Vodafone de wedstrijd live volgen op zijn of haar smartphone. Ook alle overige wedstrijden van het WK zijn mobiel Live te voglen via 4G. Met de actie wil Vodafone een boost geven aan de introductie van mobiel tv-kijken via 4G.  

Via de mobiele pagina kan er mobiel worden gekeken naar onder andere de zenders van de NPO (Nederland 1,2 en 3), CNN, 24Kitchen en National Geographic. Het datagebruik voor het bekijken van de televisieprogramma’s gaat niet af van de databundel.

Bart Hofker, directeur consumentenmarkt bij Vodafone Nederland: "Voor ons is dit een spannende tijd. Dit is namelijk de eerste keer is dat wij onze klanten massaal via 4G de mogelijkheid geven om live TV in hoogwaardige kwaliteit te bekijken. Wij hebben daarom besloten om tijdens deze WK-maand de dienst kosteloos aan te bieden."

Het aanbod houdt in dat mobiel tv-kijken via 4G eerste maand gratis is en tot 3 dagen voor het einde van de maand vrij opzegbaar.  Bij voortzettingh kost de dienst € 7,95 per maand.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie