Guy Ritchie regisseert Heineken-video voor Champions League

In Prep Talk speelt Manchester United-manager Jose Mourinho de hoofdrol.

Heineken is sinds 2005 sponsor van de Europese titanencompetitie en speciaal voor de aftrap van het nieuwe seizoen brengt de bierbrouwer een nieuwe commercial uit. Het gaat om een korte film met voetbalcoach Jose Mourinho, geregisseerd door Guy Ritchie.

Motiverende speech

Mourinho staat in de video op het dakterras van zijn appartement waar hij een boodschap heeft voor alle voetbalfans. In zijn speech zegt hij op een filmische, motiverende manier dat vanavond het moment van de waarheid is: er moet Champions League worden gekeken. Vanuit de woonkamer, wat ook het geval zal zijn bij Mourinho. Hij speelt namelijk met zijn team United een treetje lager in de Europa League.

Karakter

‘We hebben Jose Mourinho gekozen, omdat hij een team kan motiveren. Hij kan aan elke competitie meedoen en winnen. Door zijn karakter kun je van hem houden of hem haten, maar je moet respect voor hem hebben. Mourinho pakt alles serieus aan, maar hij neemt zichzelf niet te serieus’, zegt , wereldwijd merk- en communicatiemanager van Heineken.

‘Champions League-voetbal is het beste van de planeet en mensen wereldwijd kijken het om verschillende redenen. Fan zijn wordt gedefinieerd door rivaliteit, maar wij wilden juist een film die voetbalfans zou inspireren.’

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie