Hema is 90, Febo is 75, dus er moet een rookworstkroket komen (vindt Febo)

De namen waar Febo voor deze ultieme jubileumsnack aan denkt, zijn 'Krookworst’ of de ‘Rooket’.

Snackketen Febo denkt de eigen 75-jarige verjaardag optimaal te benutten door Hema te bellen met de vraag of het in is voor een eenmalige samenwerking. &;Zullen we samen de rookworstkroket ontwikkelen?&; Hema is immers ook jarig ().

Heel Nederland mag daarvan meegenieten, want het telefoongesprek (dinsdagmiddag om 17:00 uur) wordt live doorgegeven via .

De directeur van Febo, Dennis de Borst, zegt in een toelichting: &;We willen Hema uitnodigen om ons gezamenlijke jubileum speciaal te vieren. En dit doen we graag met een cadeau voor heel Nederland. Onze held, de authentieke Febo kroket, gecombineerd met de beroemde Hema rookworst – wie wil dat nu niet? Dinsdagmiddag gaan we ze bellen en het voorleggen!&;
 
Vanaf de Facebookpagina kan heel Nederland tevens meestemmen over de perfecte naam voor het nieuwe product: de ‘Krookworst’ of de ‘Rooket’.

 

De pr-stunt (bureau: Natwerk) moet losjes geïnspireerd zijn op de &;McWhopper&;. Ruim een jaar geleden stelde Burger King namelijk aan McDonald&;s voor om gezamenlijk de McWhopper te maken, een combinatie tussen een Big Mac en een Whopper. McDonald&;s en wees de uitnodiging hooghartig af. Het zou ook Hema waarschijnlijk meer goodwill opleveren om de uitdaging met Febo aan te gaan.

UPDATE: Hema liet in een reactie op Facebook weten dat het niet ingaat op de uitnodiging: &;Ha die Febo, superleuk dat jullie het nogmaals proberen met dit gezellige filmpje. Zoals besproken lenen we onze rookworst niet uit. Hij is al 90 jaar lang onze beste vriend, en daar zijn we heel zuinig op. Maar erg bedankt voor de lieve felicitatie en jullie natuurlijk ook nog een heel fijne 75e verjaardag gewenst!’

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie