Hoofdredacteur Limburgse kranten wordt Projectmanager Portfolio bij Concentra

Huub Paulissen treedt per 1 oktober terug als hoofdredacteur van Dagblad De Limburger en Limburgs Dagblad.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Paulissen (56) gaat als Projectmanager Portfolio aan de slag bij de directiestaf van Concentra, het Belgische mediabedrijf dat in oktober 2014 Media Groep Limburg (MGL) kocht van de Britse uitgeverij Mecom. 

De drie adjunct-hoofdredacteuren Han Brinkman, Branko Eijssen en Bjorn Oostra nemen tijdelijk de taken van de hoofdredacteur waar. Met de benoeming van Paulissen wil Concentra op het terrein van het portfolio, zowel de verbinding tussen de Belgische en Nederlandse tak, als de afstemming tussen de diverse Nederlandse bedrijfsonderdelen (MGL, A&C Media en TV Limburg) intensiveren. 

Ceo Marc Vangeel verwacht dat Concentra kan profiteren van de ervaring en expertise van Paulissen om bruggen te slaan binnen het concern. &;Het redactionele beleid bij de Limburgse kranten staat goed op de rails. Buiten MGL hebben wij enkele stevige dossiers die per direct aandacht vragen. Wij hebben waardering voor de visie van Huub, zijn resultaatgerichtheid en zijn persoonlijke daadkracht. Daar willen wij graag binnen Concentra gebruik van maken.&;

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie