Hyves start laatste campagne

Vandaag start het sociale netwerk Hyves een laatste campagne om zoveel mogelijk Hyvers in staat te stellen hun gegevens te downloaden.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Daarnaast kunnen gebruikers terugblikken op hun eigen Hyves hoogtepunten. De campagne loopt tot 29 november.

Petabyte
Er staat nog steeds meer dan 1 Petabyte (dat is een miljoen gigabyte) aan content van gebruikers op de servers van Hyves. Dit komt vooral door het feit dat er nog miljoenen geregistreerde gebruikers zijn. Een klein deel daarvan komt uit het buitenland. Zo hebben nog steeds meer dan 260.000 Peruanen de beschikking over een Hyves account.

Speciale downloadpagina
Om het voor de gebruiker zo eenvoudig mogelijk te maken is de speciale downloadpagina www.hyves.nl/bedankt gelanceerd. Deze actiepagina zal tot 29 november downloadverzoeken voor foto’s, video’s, blogs, www’s en krabbels verwerken. Gebruikers krijgen vervolgens per email een bericht waarmee ze hun foto’s, video’s, krabbels, www’s en blogs kunnen downloaden. De verwachting is dat Hyves tot eind december 2013 bezig zal zijn om deze verzoeken te verwerken.

Klik om te vergroten:

Hyves highlights
Op www.hyves.nl/bedankt kunnen Hyvers nog een keer terugkijken, met een prikbord vol historische Hyves momenten. Ook is het mogelijk om op basis van je eigen profielgegevens een persoonlijk prikbord vol Hyves hoogtepunten te bekijken. Daarnaast ondersteunt Hyves de mogelijkheid om een persoonlijk fotoboek samen te stellen.

Na 1 december
Vanaf 1 december kunnen alleen actieve Hyves gamers nog blijven inloggen met hun Hyves account. Zodoende blijft de spelstatus (voortgang en credits) behouden.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie