Ikea-commercial biedt interieuroplossingen voor werkloosheid

‘De mogelijkheden zijn eindeloos als je in oplossingen denkt’, zegt Ikea in haar nieuwe campagne. Ook als je werkloos bent geworden en misschien voor jezelf wilt beginnen.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Ikea Nederland richt zich met haar nieuwe tv-commercial op creatieve oplossingen voor de huidige werkloosheid. Want nu de arbeidsmarkt stilstaat, is dit misschien wel het moment om je droom waar te maken en voor jezelf te beginnen, zegt Ikea.

De commercial wordt op 17 maart gelanceerd en is onderdeel van de campagne ‘De mogelijkheden zijn eindeloos als je in oplossingen denkt’. Hierin staat het creëren van nieuwe mogelijkheden op basis van hedendaagse uitdagingen centraal.

Een ‘werkklaar’ huis

Carolien de Wit, Country External Communication Manager van Ikea Nederland: ‘Met deze commercial inspireren we Nederland met positieve oplossingen voor de huidige werkloosheid. Met ondernemerszin, een goed idee en een beetje hulp van Ikea, kan deze situatie juist een kans zijn om voor jezelf te beginnen. Zo bieden we verschillende betaalbare en slimme oplossingen om je huis ‘werkklaar’ te maken, zonder dat je bijvoorbeeld je huiskamer in een kantoor verandert.’

Online platform IKSTART

Naast slimme woonoplossingen, helpt Ikea startende ondernemers op weg met het online platform IKSTART. Hier worden starters geholpen met handige tips en adviezen van jonge professionals met een succesvolle onderneming.

Gedurende 100 dagen deelt iedere week twee tips van ondernemers als Boris Veldhuijzen van Zanten – oprichter van The Next Lab – en Derrick Neleman, oprichter van By the Grape.

Vastzittende huizenmarkt

De nieuwe tv-commercial is de laatste in een reeks van vier die live gaat. Eerder werden al ‘Buurtpapadag’, ‘Maak ruimte voor liefde’ en ‘Verhuizen’ uitgezonden. Ikea speelde hiermee in op de stijgende kosten voor kinderopvang, slimme woonoplossingen wanneer gezinsuitbreiding zich sneller aandient dan een grotere woning en de vastzittende huizenmarkt.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie