Ikea gaat fietsen verkopen, en je hoeft ze niet in elkaar te zetten

De Sladda is vanaf augustus verkrijgbaar.

Naast meubels, woonaccessoires en Zweedse balletjes gaat Ikea vanaf deze zomer ook fietsen verkopen. Het woonwarenhuis neemt in de loop van augustus 2016 tweewielers in het assortiment op. Uiteraard heeft de fiets een naam - de Sladda. De fiets wordt niet alleen in fietsland Nederland verkocht maar is wereldwijd verkrijgbaar. 

Stadsbewoners

Volgens een woordvoerster van Ikea past een fiets prima bij een woonwarenhuis als Ikea. &;Veel van onze klanten zijn stadbewoners. Een fiets is duurzaam en gezond, dat past bij ons doel om bij te dragen aan een beter dagelijks leven.&; De Ikea-fiets heeft een lichtgewicht aluminium frame en is verkrijgbaar met veel accessoires.

Gelauwerd voor introductie

Sladda is een bijzondere verschijning, laat Ikea weten, want de fiets is bekroond met de prestigieuze Red Dot: Best of the Best designprijs. De fiets 699 euro (499,= voor Ikea-leden) en zal verkrijgbaar zijn bij alle Ikea-winkels in Nederland.

De hamvraag: moet je hem ook zelf in elkaar zetten? &;Haha, nee hij is gewoon zo mee te nemen&;, aldus de woordvoerster. &;En er is nog een handige aanhangertje bij te krijgen ook, zodat je je Ikea-aankopen zelf naar huis kunt rijden.&;

 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie