Improve Digital breidt haar Beneluxteam verder uit en opent kantoor in Belgie

De nieuwe collega's komen van de Persgroep en Vodafone.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Improve Digital, programmatic advertising technologie aanbieder voor publishers en media owners, heeft onlangs haar kantoor in Antwerpen geopend. Tevens is het Benelux team versterkt met twee nieuwe collega’s,  afkomstig van De Persgroep en Vodafone.

Het nieuwe kantoor in Antwerpen is nummer vijf in de reeks van vestigingsplaatsen binnen Europa. Het lokale kantoor in Belgie beoogt een intensievere service richting lokale klanten en partners te verzekeren.

Teglijk met haar geografische-expansie, heeft Improve Digital twee nieuwe collega’s aangenomen voor het Benelux team. Mark de Weerd is gestart als Key Account Manager. De Weerd komt uit de publishing sector (De Persgroep, voorheen Wegener Media) en heeft ervaring opgedaan op het gebied van progammatic sales Strategie.

Daarnaast is Patrick Emmen aangetreden als Demand & Partnership manager. Gestart bij Sociomantic en zijn carriëre vervolgd bij Vodafone waar hij verantwoordelijk was voor de digitale marketing inspanningen voor het label “Hollandsnieuwe”. Beiden rapporten zij aan Angela Pellaupessy, Country Manager – Benelux.

Het Benelux team in Antwerpen wordt nog verder uitgebreid.

De ceo van Improve Digital, Joëlle Frijters, zegt: &;We zien op dit moment in alle Europese landen een versnelling in adoptatie van programmatic trading en continue groei in bestedingen, waaronder ook in België.  Premium publishers en media owners zijn niet alleen opzoek naar de beste technologie, maar hebben ook een sterke behoefte aan een lokale partnersdie met ze meedenkt en ook de technische mogelijkheden heeft die nodig zijn.&;

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie