Marketing Technology

Inschrijving Digital Transformer Award geopend

Rob Beemster, redactie | 15 juni 2015, 14:29

Wie wordt de ‘beste digitale change-maker' van Nederland?


De Digital Transformers Award, een initiatief van Digital Transformers, is dit jaar nieuw in het leven geroepen met als doel om de digitale ontwikkeling van bedrijven te stimuleren door de changemakers die bij dit proces zijn betrokken te ondersteunen bij hun persoonlijke groei.

De ervaring leert dat digitale transormatie binnen organisaties vaak drijft op enkele individuen. Om succesvol te zijn moeten changemakers daarom specialistische en generalistische kwaliteiten bezitten, diplomatiek zijn maar ook kunnen overtuigen en goed luisteren. Bij de beoordeling van kandidaten wordt dan ook vooral gelet op de aanwezigheid van deze drie eigenschappen. 

Digitaal talent kan zichzelf of een ander online aanmelden. De uitreiking  is op donderdag 15 oktober 2015 bij B.Amsterdam. 

Digital Transformers bestaat uit een selecte groep partners die vernieuwend zijn op het gebied van digital business. De founding partners zijn co-founder Robbert de Haan, Ben Holewijn (Newpeople), Adjan Kodde (Mirabeau), Jur Gaarlandt (SparkOptimus), Kristof De Wulf (Insites Consulting) en Peter Keijzer (Lubbers De Jong).

Hieronder een korte video impressie van de oprichters. 

Digital Transformers

 

Over de auteur

Reacties op dit artikel (0)

Adfo Books Bestsellers

Gerelateerde items Digital Transformers Award

Meer in channel Marketing Technology

Blijf op de hoogte
Adfo Events
Van onze partners
Whitepapers
Populaire blogs