Intergamma haalt nieuwe directeur E-commerce van ING

Zij moet binnen Intergamma de verdere operationalisering en overgang naar een geïntegreerde cross channel-operatie gaan leiden.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Lieke Luttmer zal per 18 mei 2015 als directeur E-commerce bij Intergamma in dienst treden. Laurens Miedema, die de functie van manager cross channel binnen Intergamma vervulde, gaat naar Intergamma-formule Karwei en wordt er manager marketing & communicatie.

Luttmer was eerder formule- en categorymanager bij De Tuinen, vervolgens commercieel manager bij Albert.nl als onderdeel van Ahold en sinds 2008 als manager formuleontwikkeling binnen ING Internet & Mobiel verantwoordelijk voor de commerciële strategie en conceptontwikkeling van alle digitale kanalen binnen ING.

Machiel van der Sluis wordt formuledirecteur voor Karwei. Hij vervulde deze functie al een jaar op interimbasis. Hij was eerder bij C1000 directeur Retail Schuitema Noord en daarna vanaf 2009 hoofd Retail. Aansluitend heeft hij de functie van directeur Multi Vlaai vervuld en was hij eigenaar van een bureau gespecialiseerd in interim management in retail- of retail gerelateerde bedrijven.

Intergamma is de franchiseorganisatie voor bouwmarkten in Nederland en België. Er zijn 248 Gamma-bouwmarkten en 137 Karwei-bouwmarkten.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie