Johan Kramer neemt virtual reality op de hak

Kramer wil een nieuwe website. Niet in 360, maar 460 graden

De film 'The new 100% VR website of...' van regisseur Johan Kramer en productiemaatschappij  gaat over websites bouwen, VR en alles wat daar mis mee is.

Website bouwen

De website van Kramer is een voortdurende ramp. Al twaalf jaar lang probeert hij er een te realiseren, maar hij neemt steeds weer de verkeerde bouwers aan. In 2005 verliet hij zijn eigen bureau KesselsKramer om te gaan regisseren. Sindsdien heeft hij nooit een functionerende website gehad. Daar besloot hij een film over te maken.

Het verhaal van de film

Vijf jaar geleden faalde een internetbedrijf uit Letland (zie ) en dit jaar werd de opdracht verstrekt aan 460, een 'opkomend VR-bedrijf' uit Madagascar werkzaam in de trendy Magda Valley, om de site helemaal VR te gaan maken. In de korte film geeft CEO en Experience Master Carl Cousteau van 460 zijn unieke visie op de VR-mogelijkheden van Johan Kramer’s werk en site.

Cousteau wil 'speciale kijkervaringen realiseren' via mobiele, zelfgemaakte equipment. Tot op heden zijn zowel de site als de equipment helaas nog niet in productie genomen. Johan Kramer is nog niet wanhopig: 'Ik heb 12 jaar al gewacht, dus twee jaar extra is geen probleem.'

Credits

Director: Johan Kramer
Camera: Ton Peters
Producers: Judith Engels & Job Sanders
Productiemaatschappij: Halal
Styling: Alette Kraan
Editor: Kevin Whelan
Sound: FC Walvisch
Post: MPC
Colorist: Eva Pomposo

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie