John Walker & Sons lanceert Odyssey

John Walker & Sons Odyssey is een triple malt whisky geïnspireerd door whisky-pionier Sir Alexander Walkers passie voor heldhaftige reizen. John Walker & Sons Odyssey zal gelanceerd worden als onderdeel van de reis van het The Voyager-jacht. Dit weekend is het jachtschip in Amsterdam.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

The Voyager
Twee eeuwen na de oorspronkelijke reis van whiskymaker en pionier Johnnie Walker vaart het dezelfde oceaanroute. Na het voltooien van de oorspronkelijke ‘spice route’ door Azië is het jacht haar Europese reis begonnen met als startpunt de historische haven van Portofino begin mei. Het jacht zal de havens van Cannes, Monaco, Athene, Barcelona, Amsterdam, Londen, Hamburg en Kopenhagen aandoen en uiteindelijk neerstrijken in Edinburgh, waar de Schotse roots van John Walker & Sons liggen. Toonaangevende auteurs en smaakmakers worden uitgenodigd om bij te dragen aan het digitale Around the World Book - een eigentijdse herinterpretatie van het originele Around the World Book, een van de eerste historische luxe reisgidsen in opdracht van House of Walker.

The Odyssey
Meester-blender Jim Beveridge heeft de malts geselecteerd uit drie distilleerderijen, welke hij 'verborgen schatten' noemde, en waarmee de eerste triple malt Scotch whisky van Johnnie Walker & Sons vervaardigd werd. John Walker & Sons Odyssey wordt aangeboden in een kristallen karaf, gebaseerd op een scheepvaartontwerp uit 1932 door Sir Alexander Walker.

Ik heb de Odyssey vanmiddag geproefd op het schip, voor wie dit ook wil: er zijn 34 flessen beschikbaar voor de Nederlandse markt.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie