'Jouw vrouw, mijn vrouw' scoort op Twitter

In samenwerking met Spot brengt Adformatie de wekelijkse GfK Twitter TV Ratings.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Als we kijken naar het Twitter bereik gaat &;De Wereld Draait Door&; aan kop. Dat is niet verwonderlijk, omdat actualiteitenprogramma&;s over het algemeen goed scoren op Twitter.

Kijken we echter naar impressies - het totale aantal tweets dat gelezen is  - dan is het &;Jouw Vrouw, Mijn Vrouw&; deze week hoge ogen gooit. Zetten we het aantal verzonden Tweets over dit programma af tegen het aantal twitteraars, dan zien we dat de kijkers relatief druk zijn geweest op Twitter tijdens de uitzending.

Aanvullend is het belangrijk op te merken dat sportprogramma&;s (nog) niet meegenomen worden in het overzicht. Hierdoor ontbreken de wedstrijden in de Champions League en bijvoorbeeld de kampioenswedstrijd van PSV. Deze programma&;s zijn in de regel veelbesproken op Twitter. 

Zie voor nog meer Twitter ratings bij , o.a op zenderniveau en een uitsplitsing sport- en andere programma&;s.

De tabel geeft het Twitter bereik, de Twitter impressies, Twitteraars en Tweets weer. Het Twitter bereik staat voor het aantal unieke personen dat tijdens het programma bereikt is via Twitter. Impressies geeft het totale aantal Tweets dat gelezen is over het programma weer. Twitteraars betreft het aantal personen dat een Tweet over het programma heeft verstuurd en Tweets geeft het totale aantal Tweets over het programma weer. 

 

 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie