KFC eert eigen Big Chicken-bezienswaardigheid met korte film

Animatiefilm met opbloeiende vriendschap tussen een kleine jongen en een gigantische kip.

De KFC-vestiging in Marietta, Georgia, is een iconisch restaurant door de metershoge kip Big Chicken die het pand rijk is. Deze vestiging heropende eerder dit jaar na een grondige renovatie. Om dit te vieren komt de fastfoodketen met de korte film Big Chicken Small Movie.

De geanimeerde film laat zien hoe een jongetje dol is op de Big Chicken. Hierdoor wordt hij gepest door zijn leeftijdsgenootjes, maar het jongetje blijft desondanks zijn liefde tonen voor de gigantische kip door hiervan tekeningen te blijven maken.

Big Chicken ziet op een dag deze tekeningen en maakt zich los van het KFC-restaurant om het jongetje te kunnen vinden. Als dit is gelukt, gaan de twee er samen op uit. Het jongetje heeft duidelijk de tijd van zijn leven, maar dan komt hij erachter dat heel Marietta op zoek is naar de kip. Hij besluit het enige juiste te doen: Big Chicken terugbrengen. Het jongetje wordt bij terugkomst dan ook als een held ontvangen.

Wieden+Kennedy Portland zit als bureau achter dit eerbetoon. Voor de regie en animatie is samengewerkt met productiebedrijf Awesome Inc., afkomstig uit Georgia.

 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie