The Kick, Utrecht, viert eerste lustrum met speciale XL-editie

Deense topcreatief Jeppe Aaen (Hello Monday) is één van de vier sprekers tijdens jubileumeditie.

The Kick is een driemaandelijks event, georganiseerd door Born05, Greenberry en Kaliber voor de creatieve sector in Utrecht.  Wat in 2012 begon met een vrijblijvende meeting voor een handjevol creatievelingen groeide in vijf jaar uit tot een van de populairste creative events van Utrecht.
 
Het doel van The Kick is om toppers uit de bureau- en de bedrijfswereld te verbinden en te inspireren. Elke editie vindt plaats op een andere locatie en heeft een ander thema. Sprekers krijgen ieder 10 minuten om hun kijk op het thema te presenteren, waarna er ruimte is voor een uitgebreid vragenrondje. Elke editie trekt zo’n 150 bezoekers, voor de jubileumeditie worden driehonderd bezoekers verwacht.
 
‘Celebrate Creativity’
De jubileumeditie van The Kick is op donderdag 6 juli 2017 . Onder het motto ‘Celebrate Creativity’ zijn  sprekers uitgenodigd uit binnen- en buitenland:
 
• Jeppe Aaen – Hello Monday (Denemarken)
Stond aan de wieg van Hello Monday, en staat als creatief directeur aan het roer van dit bureau dat z'n basis heeft in Aarhus. Hello Monday is het meest Awwwward-winning agency ter wereld, met klanten als Google, YouTube, NASA en National Geographic. Ook  hebben ze afgelopen jaar liefst 5 Webbys gewonnen.
 
• David Vogel – AKQA
Executive User Experience Director bij AKQA, gaat het hebben over ‘The next phase of Design Thinking’. Met 15 jaar ervaring in service design is hij een zwaargewicht in zijn klasse.
 
• Rian Verhagen – Superhero Cheesecake
Technisch directeur en eigenaar van digitaal productiehuis Superhero Cheesecake, bekend van veelvuldig bekroonde projecten als Heineken Go Places, Evert 45 en The Next Rembrandt. Hij geeft ons tijdens zijn talk een inspirerend kijkje achter de schermen van hun nieuwste project voor Southwest Airlines, waarvoor ze de handen ineen hebben geslagen met designer en technologist Joshua Davis.
 
Vincent Lammers – Ambassadors
Hoofd Design & Animation. Ambassadors is een Nederlandse creatieve productiestudio met meer dan 60 in-house artiesten die meerdere prijzen hebben gewonnen zoals ADCN, CreativePool en een Platinum Muse Award. Recente bekroonde projecten uit het portfolio van Lammers, zijn de campagne voor ASN Bank, de Max Verstappen Exact series, diverse Mona campagnes en de recente Albert Heijn paasfilms. 
 
Celebrate Creativity vindt plaats vanaf 18.00 uur, in de Winkel van Sinkel in Utrecht.Tickets zijn verkrijgbaar via de website en kosten € 10,- per stuk. 
 

 
 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie