Klant kan bestelde Domino’s-pizza volgen via gps

Zo is er meer inzicht in de bezorging van winkel tot aan bezorglocatie én bezorgingstijd.

Alle Domino’s-voertuigen worden uitgerust met gps. Elke bezorging wordt hierdoor vastgelegd voor de klant en de winkelmanager. Klanten die pizza’s via de bestellen, kunnen de route van bezorging volgen via een kaart. Klanten in Hoogeveen, Soest, Empel, Hoofddorp en Gorinchem kunnen als eerst deze nieuwe dienst gebruiken.

De grootste winst zit vooral in verbeterde analyse voor managers van winkels. Het totale systeem geeft de manager van de winkel inzicht in de route en controle over de afgesproken procedures. ‘Bezorgingen zullen veiliger, efficiënter en daardoor ook sneller bij de klant zijn, zonder dat daarvoor verkeersregels overtreden zullen worden’, zegt Andre ten Wolde, ceo Domino’s Nederland en België.

‘Aan de hand van uitgebreide rapportages van gps, kan een manager in een Domino’s-winkel nog beter samen met de bezorgers de service verbeteren.’ Vanaf vandaag begint de nationale uitrol met een beta-versie in vijf winkels, met als doel om voor eind februari 2017 alle winkels in Nederland uit te rusten met deze technologie. 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie