Kumpany maakt mini-docu's voor Rabobank Hockey World Cup 2014

Onder andere oud-voetbalinternational Dick Schoenaker en zijn hockeyende dochter Jacky moeten de boodschap 'Samen Sterker' overbrengen.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Door reeds aanzwellende voetbalgeluiden zou je bijna vergeten dat er in juni ook nog het wereldkampioenschap hockey wordt gespeeld. In Nederland nog wel. Den Haag is van 31 mei tot en met 15 juni het decor van de .

In dat kader lanceert Rabobank de campagne ‘Samen Sterker’. In vier korte documentaires worden nationale hockey(st)ers samen met de mensen waar zij sterker van zijn geworden in beeld gebracht.

Hoofd communicatie bij Rabobank, Heleen Crielaard: &;Het WK hockey is de climax van 18 jaar partnerschap en tevens een mooie aanleiding om onze betrokkenheid bij Nederlandse sporters te tonen.&;

Sterke duo&;s
Het thema &;Samen Sterker wordt in de video&;s vorm gegeven door vier duo&;s. Rabobank: &;Maartje Paumen en Minke Booij laten zien hoe belangrijk het is om van elkaar te leren. Robbert Kemperman en Sander de Wijn zijn een onverslaanbaar duo door hun hechte vriendschap, Dick Schoenaker weet als oud-voetbal international hoe het is om op een WK te staan en steunt zijn dochter Jacky onvoorwaardelijk. Hockeyclub Feijenoord, opgericht in de Rotterdamse achterstandswijk door Paul Veldhuijzen, is een bijzonder voorbeeld van maatschappelijke betrokkenheid en talentontwikkeling.&;

De bank zegt dat die betrokkenheid precies is waar Rabobank voor staat. &;Want samen bereik je meer dan alleen.&;

Hieronder is de mini-docu met Dick Schoenaker en zijn dochter Jacky te zien. De overige films heeft de Rabobank gepubliceerd op .

Op 19 mei gaan er ook twee tv-commercials on air:

Maartje Paumen en Minke Booij:

Maartje Paumen en Minke Booij WK Hockey 2014

Robbert Kemperman en Sander de Wijn:

Robbert Kemperman en Sander de Wijn WK Hockey 2014

Credits
Opdrachtgever: Rabobank
Verantwoordelijk bij Rabobank: Heleen Crielaard, Tom Taminiau
Bureau: Kumpany
Creatie: Robbie Verdoes
Copy: Claudia Korpádi, Lion Versloot
Account: Jan Paul de Wildt, Floor Bongers
RTV Producent: Marcel Ossendrijver
Productiemaatschappij: 100% Halal
Regie/fotografie: Andreas Pasvantis

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie