Laetitia Gruwel start crisisbureau Tara Communicatie

Na 25 jaar in loondienst, het laatst bij Edelman

Crisisspecialist Laetitia Gruwel is haar eigen communicatieadviesbureau Tara Communicatie begonnen. Na ruim 25 jaar als werknemer door het leven te zijn gegaan, was de tijd rijp voor het ondernemerschap.

Gruwels focus ligt op ondersteuning en advies bij crisissituaties en issues en het (her)bouwen van reputaties. Met haar ervaring als journalist en woordvoerder geeft Gruwel ook veel (crisis)mediatrainingen.

‘Geef mij een crisis’ is een gevleugelde uitspraak van Gruwel. ‘Ik vind het heerlijk om een bedrijf te helpen bij een lastige kwestie. Als externe partij kan ik heel goed de vinger op de zere plek leggen en daarbij achter het probleem kijken. Zo kunnen we samen beoordelen hoe we het issue aanpakken en wat er gezegd gaat worden.’

Gruwel heeft diverse A-merken bijgestaan, zoals V&D en Free Record Shop. Ze heeft ervaring met diverse soorten crises: van issues met ngo’s en autoriteiten tot ingrijpende reorganisaties. Soms treedt ze ook op als woordvoerder.

Gruwel werkte verder voor kansspelbedrijf De Lotto en farmaceut Abbott (v/h Solvay Duphar). Aan bureauzijde werkte ze onder meer voor Edelman en Porter Novelli.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie