Lancering gratis glossy: WAChT!

Het glossy magazine is in handen van José Bernaerts, die 18 jaar hoofdredacteur was van Santé,

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Donderdag 3 juli wordt WAChT! gelanceerd, een gratis wachtkamermagazine. De uitgever, José Bernaerts, spreekt van het &;grootste gezondheids- en beautymagazine van Nederland&;. Bernaerts was 18 jaar hoofdredacteur van Santé, het gezondheidsblad, uitgegeven door Audax (oplage 2013: 47.500 exemplaren). Bernaerts zegt dat WAChT! verschijnt in een oplage van 100.000, dat zou meer dan 33 miljoen contactmomenten per nummer moeten opleveren.

Het magazine wordt gratis verspreid in de wachtkamers en op de leestafels van huisartsen, tandartsen, fysiotherapeuten, kappers, ziekenhuizen, poliklinieken en lunchrooms in heel Nederland. Het persbericht vermeldt: &;Want het lezen van drie maanden oude magazines geeft ook niemand meer voldoening.&;

De glossy wil het laatste nieuws en entertainment bieden, met een positieve benadering op het gebied van health & beauty. Lifestyle onderwerpen zoals bewegen en bewust leven, interviews met BN’ers, belangrijke ontwikkelingen op medische gebied en voeding komen aan bod. Maar ook uiterlijke verzorging, haar & make-up trends, wellness en alles wat nieuw is op het gebied van cosmetische ingrepen en chirurgie.

Maurice de Hond heeft in opdracht van WAChT! onderzoek gedaan naar het wachten in wachtkamers.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie