Maarten van Oeveren senior affiliate salesmanager Discovery Networks

Van Oeveren wordt verantwoordelijk voor alle distributie sales en affiliatemarketingactiviteiten in de Benelux.

Zijn functie houdt in dat hij onder meer over nieuwe distributiecontracten onderhandelt en de relaties met Discovery&;s distributiepartners onderhoudt. Een andere taak is het initieren en uitvoeren van nieuwe businessinitiatieven rond distributie. Van Oeveren stuurt een affiliatecoördinator aan en rapporteert aan Mertijn de Nooijer, VP Affiliate Sales Noord- Europa.

De Nooijer zegt: &;Met Maarten halen we iemand in huis met zeer veel ervaring. Hij heeft een bewezen trackrecord op het gebied van distributieonderhandelingen en business development en beschikt over een uitgebreid netwerk in de Nederlandse en Vlaamse markt.&

Maarten van Oeveren was de afgelopen jaren actief bij Viacom International Media Networks (VIMN) als key accountdirector Benelux, Content Distribution & Sales. In deze functie was hij verantwoordelijk voor de distributie van de content van alle merken uit het portfolio van VIMN voor zowel lineair als non-lineair. Voor VIMN was hij werkzaam als accountmanager en business developer bij Spotzer.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie