Marktplaats showt op catwalk dat je garderobe een goudmijn is

Marktplaats kwam vorige week in de Vondelkerk met de Marktplaats Goudmijn Collectie. Influencers stelden een collectie uit eigen kast samen.

Zo’n vijftig bloggers, vloggers en modellen – onder wie Monica Geuze, Queen of Jetlags en Nadia Palesa - werden door Marktplaats uitgedaagd een outfit uit hun eigen kast samen te stellen en onder begeleiding van stylist en tv-persoonlijkheid Fred van Leer aan het aanwezige publiek te tonen.


Na afloop van de show zijn de outfits direct op Marktplaats gezet. Met de collectie wil Marktplaats duurzaamheid in fashion stimuleren en laten zien dat je garderobe een goudmijn is.

Op kun je bieden op alle items van de influencers. Zo kun je bieden op items uit de kasten van onder anderen vloggers Monica Geuze, Queen of Jetlags en model Nadia Palesa.


The Gardeners
The Gardeners bedacht het creatief concept en de PR en activatiecampagne om het segment dameskleding te promoten. Marktplaats roept consumenten op: ‘Verkoop je kleding en update je garderobe! Ga ervoor. Het begint op Marktplaats.’

Maira Evers van The Gardeners. ‘De Marktplaats Goudmijn collectie is bedacht om vrouwen bewust te maken dat er geld in hun kledingkast ligt. Je hoeft niet altijd dure spullen te kopen, want we hebben allemaal verborgen schatten in onze kast en dan blijkt je kledingkast ineens een ‘goudmijn’.’



               

Credits
Bureau: The Gardeners
Creatie: Maira Evers, Laurien Vest, Nikki de la Rambelje, Jarr Geerlings
Account: Nadine Marcar, Renée Schenk
PR: Manon van den Brand, Bernadette Eckebus, Eliane Roest, Lisa van Eck
Productie: The Gardeners & Tamara Kalf en team
Film: Oxford House
Techniek: VRF
Klant: Marktplaats
Verantwoordelijk bij klant: Annemarie Joosen, Sanne Godron, Maaike Bakker

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie