McKinsey koopt Agiliti

Strategie-adviesbureau breidt dienstverlening uit naar digital marketing operations.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Agiliti, een Amerikaans boutique managementadviesbureau, adviseert sinds 2011 op het gebied van digital marketingoperatons, zoals digitale marketinginnovatie, organisatie-optimalisatie, ontwikkeling van digital capabilities en talentontwikkeling en –training.

McKinsey biedt door deze aankoop zijn diensten dus uit met dienstverlening op het gebied van digitale marketing operations, als onderdeel van McKinsey’s Marketing & Sales praktijk. Daarnaast wordt de expertise gebundeld met McKinsey’s bestaande digitale proposities (‘McKinsey Digital’).

Het strategie-adviesbureau werkte al langer samen met Agility, onder meer op het gebied van business development, project delivery en thought leadership.

Digital als speerpunt
Meerdere grote strategie-adviesbureaus breidden dit jaar hun digitale praktijken uit, door nieuwe mensen aan te nemen maar ook door te acquireren. The Boston Consulting Group bijvoorbeeld kocht Strategic & Creative (S&C), een Australisch digitaal ontwerpbedrijf.

In eigen land startte VODW met de afdeling VODW Digital.

En begin van dit jaar, voor de integratie van Booz met PwC Advisory, breidde BCG zijn digitale afdeling uit met een team van voormalige Booz Digital consultants.

(via Consultancy.nl)

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie