MediaMonks ontwikkelt Google Watch Faces

Creatieve personalisatie mogelijkheden voor Google’s smartwatches.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Het digitale productiebureau MediaMonks is verantwoordelijk voor de UX, het design en de ontwikkeling van het eerste aantal Google Watch Faces.  Er wordt ook een officiële Watch Face API gelanceerd die gebruikers ook de mogelijkheid geeft om hun eigen Android Wear faces te ontwikkelen. Google verwacht hiermee een explosie aan variaties in stijlen die zullen worden gecreëerd door consumenten om toe te passen op hun eigen smartwatch.

Wesley ter Haar(CCO MediaMonks): ‘Het eindeloos personaliseren en aanpassen van wearable technology is een van de grootste trends in consumer tech op dit moment. Google wilt met de nieuwe Watch Face APIvoor Android Wear gebruikers nog meer mogelijkheden geven om hun persoonlijke stijl te uiten. In onze samenwerking hebben we veel verschillende digitale ‘wijzerplaten’ gecreëerd, die naadloos toegepast kunnen worden op de smartwatches en daarnaast ook nog een entertainment factor hebben.’

Nieuwe Watch Faces worden aan de geheel nieuwe divisie van de Google Play Store, geheel gewijd aan de watch faces, toegevoegd. In de Android Store zijn als diverse Google Watch Faces te vinden waaronder één van :

 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie