MediaMonks opent kantoor in Argentinië

MediaMonks Buenos Aires begint met 60 'Monks'.

Het kantoor is een omgebouwde fabriekshal in de populaire wijk Palermo. Managing partners zijn Sebastian Caramés, Alejandro Lazos en Richard Nieuwenhuis is director of operations. Het is het tiende bureau voor MediaMonks wereldwijd. 

MediaMonks Buenos Aires is het tweede Zuid-Amerikaanse kantoor van MediaMonks nadat het productiebureau eerder dit jaar . Latijns-Amerika is de snelst groeiende reclamemarkt in de wereld op gebied van advertentie-uitgaven en media-investeringen. Daardoor is er een stijgende vraag naar high-end productiewerk.

CEO Victor Knaap: &;Nieuwenhuis, Lazos en Caramés hebben bijna een jaar gewerkt aan de opbouw van het kantoor. Het team is in die periode gegroeid naar zestig man en bestaat uit een combinatie van digitaal talent uit Latijns-Amerika en ervaren Monks uit Nederland. Dit maakt MediaMonks Buenos Aires tot onze grootste opening tot nu toe. Latijns-Amerika ontwikkelt zich hard als ’s werelds snelste reclamegroeimarkt. Met onze nieuwe kantoren in Argentinië en Brazilië kan MediaMonks werken aan producties voor de gehele Latijns-Amerikaanse markt in opdracht van de beste internationale bureaus en hun merken.&;

 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie