Mentos laat in campagne zien dat contact maken met anderen simpel is

De Mentos Mentors campagne start ook in Nederland.

Hoe eenvoudig en onbevangen kinderen contact maken, is te zien in de Mentos Mentors campagne. Als we ouder worden zijn we de gave om contact te maken ineens kwijt. Kinderen helpen volwassen door hen in hun oortje te zeggen wat ze moeten doen om contact te maken.

De nieuwe Mentos-campagne vloeit voort uit de internationale merkstrategie &;Who says no to Mentos&;.

Carla Smeets, Brand Manager Mentos, PerfettivanMelle: &;Als volwassenen zijn we een klein beetje vergeten hoe eenvoudig het is om echt connectie te maken met elkaar. Het aanbieden van een Mentos kan daarbij vaak het ijs breken. Dat uitgangspunt hebben we vertaald in een onze “Mentors” campagne, waarbij kinderen de rol van mentor innemen en volwassen hilarische teksten influisteren om “fresh” connectie te maken.&

De campagne was volgens Smeets een succes in Engeland, Duitsland en Frankrijk.

Nederland gaat als eerste voor Mentos een combinatie maken van online- en offline media. &;We gaan tv, Facebook en Youtube geïntegreerd inzetten met een bijzonder bereik en frequentie-aanpak, zodat de doelgroep de verschillende situaties sequentieel te zien krijgen, zegt Marieke Berends, Communications Director MEC

Creatief Concept: BBH/ London
Credits PvM International: Daan Simonis
Verantwoordelijk bij PvM NL: Carla Smeets
Verantwoordelijk bij MEC: Marieke Berends, Hatice van Leeuwen

Reacties:

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Lekker makkelijk
Mentos laat zijn eigen personeel contact maken met stokken. Ze nemen hun acties wel erg letterlijk!!!!

Tegen persbureau Reuters zegt Kamrul Hasan, secretaris-generaal van de nieuwe vakbond, dat er eerder deze week twintig onbekende aanvallers de fabriek van Perfetti Van Melle binnengingen en hem mishandelden.
Lees meer Lees minder
**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie