'Mister FNLI' Philip den Ouden wordt opgevolgd door voedingswetenschapper

Marian Geluk is opgeleid tot moleculair wetenschapper en is momenteel directeur van het TIFN (Top Institute Food & Nutrition) in Wageningen.

Marian Geluk (51) wordt per 1 mei de nieuwe directeur van de Federatie Nederlandse Levensmiddelenindustrie (FNLI). Zij volgt hiermee Philip den Ouden (65) op die de FNLI na 13 jaar verlaat. Geluk is momenteel directeur van het TIFN (Top Institute Food & Nutrition) in Wageningen. Zij is opgeleid tot moleculair wetenschapper en werkte eerder voor de evenknie van TIFN in Chili. Daarvoor werkte ze onder andere bij Food & Biobased Research van de WUR en bij Unilever en Nizo. 

De bedoeling is dat Geluk de FNLI op belangrijke thema’s als gezondheid en duurzaamheid verder zal laten groeien en de industrie zal stimuleren als koploper de maatschappelijke uitdagingen aan te gaan.

Philip den Ouden stond als eerste directeur aan de basis van de in 2004 opgerichte FNLI. Hij gaat in juni met pensioen. Daarvoor werkte hij bij Ahold en bij Smit Internationale in Rotterdam.

 

 

 

 

 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie