Mobile commerce platform maakt online en fysiek betalen makkelijker

Met Powatag kunnen consumenten labels scannen of het geluid van een advertentie opnemen en vervolgens gelijk het product kopen.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Powa Technologies is een samenwerking aangegaan met Teller, een internationale kaartbetalingen verwerker in Scandinavië. De merken willen hiermee bedrijven makkelijk toegang geven tot het mobile commerce platform PowaTag.

Scannen
Powatag maakt zowel online als fysieke aankopen makkelijker. Powatag werkt met een soort QR-codes om informatie te scannen. De consument kan labels scannen in een advertentie, geluid opnemen van een commercial of een PowaTag logo aanraken met zijn smartphone. Vervolgens kan de consument het product in een paar stappen kopen. Zo kan een consument bijvoorbeeld ook direct geld doneren aan een goed doel door het logo te scannen.

Beacons
Daarnaast maakt het platform gebruik van beacons, waardoor bedrijven die deze inzetten, consumenten kunnen volgen en bijvoorbeeld persoonlijk kunnen begroeten.

Cashloos
De oprichter van Powa Technologies, Dan Wagner, ziet potentie in deze overeenkomst omdat Denemarken volgens hem hiermee de weg leidt naar de ‘cashloze samenleving’. 

Sport 24 zal PowaTag codes in virtuele en fysieke banners, catalogi, en producten gaan gebruiken. 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie