Mocreate neemt Samsung Go app en mobiele portal Samsung over

De compleet vernieuwde app is vandaag geïntroduceerd onder de naam Skoep.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Mocreate ontwikkelde Samsung GO in 2012 in samenwerking met Samsung. Volgens de ontwikkelaar heeft de app in Nederland meer dan 1 miljoen unieke gebruikers per maand en een hoge reviewscore in de Google Play Store. Metwordt voortgebouwd op dit succes. Onder andere is de functionaliteit uitgebreid en de interface verbeterd. Bovendien is Skoep nu ook beschikbaar voor alle Android-gebruikers.

De overname van Samsung GO en de bijbehorende gebruikerscommunity biedt interessante kansen volgens Mocreate. &;We zien veel potentie in het verder ontwikkelen van de app, zowel qua content als in de groei van het aantal gebruikers. Ons doel is om voor het einde van het jaar 1,5 miljoen actieve gebruikers te hebben&;, zegt directeur Roel van Eersel.

Mocreate wil groei realiseren door beter tegemoet te komen aan de persoonlijke wensen van gebruikers. Daarvoor is Skoep uitgebreid met Instagram en is het makkelijker om populaire video’s en entertainment-updates zoals tweets van BN’ers te volgen. De komende maanden worden bovendien verschillende nieuwe pagina’s toegevoegd, waaronder Eten & Drinken, Fit & Gezond, Regio Nieuws & Evenementen en Positief Nieuws. Hiermee verwacht Mocreate nieuwe gebruikers aan te spreken die met Skoep eenvoudig relevante informatie en leuke updates kunnen ontdekken.

Skoep blijft gratis en is vanaf vandaag verkrijgbaar in de Google Play Store. Huidige gebruikers van Samsung GO kunnen de app updaten naar Skoep.

 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie