Moeder van Freek Vonk ruimt zijn huis op, past op de dieren en regelt zijn verzekering

Bureau Etcetera en verzekeraar Reaal zetten de moeder van de bekende tv-persoonlijkheid centraal

Verzekeraar Reaal presenteert een nieuwe merkcampagne met de moeder van Freek Vonk (actrice Beatrijs Sluijter) in de hoofdrol. De campagne moet het merk scherper positioneren binnen het portfolio van verzekeraar Vivat, dat niet alleen moederbedrijf is van Reaal, maar ook van Zwitserleven, Actiam en Route Mobiel.

Reaal wil laten zien dat verzekeren geen enkele moeite mag kosten. Daarbij wil het merk herkenbaarheid, sympathie en een moderne dienstverlening communiceren. Daarom staan in de nieuwe campagne ‘De Regelaars’ centraal: de zorgzame krachten binnen het gezin, de sportclub of het bedrijf. Geen willekeurige regelaars, maar de mensen achter een bekende Nederlander. In de eerste serie films is dat de moeder van de bekende tv-bioloog Freek Vonk.

Saskia Vonk
In de eerste film laat Saskia Vonk (actrice Beatrijs Sluijter) zien hoe zij alles voor haar zoon regelt als hij met zijn camerateam de natuur induikt. En dan is het maar goed dat zij via Reaal heel makkelijk een Ongevallenverzekering heeft afgesloten voor haar zoon. Zeker als die op een bijzonder moment in aanraking komt met panda's.

Digitale panda's
De panda’s zijn voor een grotendeels digitaal ontworpen door Postoffice. Boyo Frederix, hoofd 3D van Postoffice: 'De CG panda is fotorealistisch gemaakt. Het meeste werk was het creëren van de vacht, animatie en gezichtsexpressie. We hebben intern software ontwikkeld, waardoor we technieken kunnen toepassen die ook worden gebruikt in films zoals Jungle Book.'

Er is ook een 'making of' te zien op sociale media. Moeder Vonk laat zien dat haar betrokkenheid groter is dan alleen voor de camera: ze neemt Raymond van Schaik en Maarten Remmers werk uit handen.

Credits:
Vivat: Jeroen de Graaf, Willemijn Manshanden-Bots, Ellen van den Berg
Bureau: Etcetera
CCO: Ben Imhoff
Creatie: Raymond van Schaik, Maarten Remmers 
Strategie: Job Koopman 
Agency Producer: Marieke Prette
Business Director: Danny van de Wetering 
Regie: Sven Super (In Case Of Fire)
Producer: Arjan Oosterveer 
Special Effects & Sound: PostOffice
Studio: Freek Freek Vonk, Jochem Manus van der Jagt, Rosalie Stone,  Sesanne Leeuwenburg

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie