Mud Jeans introduceert 'Lease A Bag'

Na 'Lease A Jeans' en 'Lease a Fleece' komt Mud Jeans nu met 'Leace a Bag'.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Acteur en producer Rick Engelkes, die ooit de modeacademie Charles Montaigne in Amsterdam volgde, ontwierp voor Mud Jeans de tassen. Het merk noemt het &;Lease A Bag&;-concept &;een logisch vervolg op de introducties van &;Lease A Jeans&; en &;Lease A Fleece&;. 

Het idee van leasen stoelt volgens Mud Jeans op de gedachte dat geen kleding meer weggegooid hoeft te worden. Mud Jeans hergebruikt alle grondstoffen en maakt van de gerecyclede vezels nieuwe producten. 

Bert van Son, directeur van Mud Jeans: &;Het feit dat we in het afgelopen jaar al 3000 Lease broeken hebben afgezet, geeft aan dat de consument klaar is voor ons innovatieve concept, waarbij gebruik belangrijker is dan bezit.&;

Het concept werd gisterenavond door Rick Engelkes onthuld in Pllek in Amsterdam. De ontwerpen voor de tassen kwamen tot stand in samenwerking met het Utrechtse atelier I Did Slow Fashion. De tassen worden geproduceerd samen met vrouwen &;die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt&;. 

Lease A Bag is vanaf vandaag online te bestellen. Vanaf 30 juli zijn de tassen ook verkrijgbaar bij een aantal winkels in Nederland, België en Duitsland. 

Hoe werkt het? Klanten kunnen in één keer voor de tas betalen of in maandelijkse termijnen. Wanneer de klant in één keer betaalt, is de prijs 109,95 euro, inclusief een bedrag van 20 euro statiegeld, dat bij inlevering van de tas geldt als korting op de volgende aankoop.

Bij betaling in termijnen wordt eenmalig een instapbedrag van 20 euro betaald. Daarna betaalt de klant een jaar lang 5,95 per maand. Daarna heeft de klant drie opties:

- Keep it. De klant betaalt nog vier extra maandtermijnen van 5,95, waarna hij de tas mag houden. 

- Switch it. De klant wisselt de tas voor een nieuw model en betaalt 10 euro switchkosten, waarna opnieuw het maandbedrag van 5,95 geldt.

- Send back. De klant stuurt de tas retour. 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie