Nederlandse twitteraar is dol op mobiele apps

Twitter-gebruiker heeft 33% meer mobile apps op telefoon dan gemiddeld.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Dat Twitter en mobile onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, is algemeen bekend. 80% van de Twitter-gebruikers leest en verstuurt tweets op een mobiele telefoon en liefst 90% van de videoviews op het social platform komt van mobiele devices. Recent onderzoek dat Twitter heeft laten uitvoeren door Research Now laat zien dat Twitter-gebruikers niet alleen actief zijn in de officiële Twitter app, maar ook meer dan gemiddeld apps downloaden en gebruiken op hun smartphone.

Zo heeft de Nederlandse twitteraar 33% meer mobiele apps op zijn telefoon dan de gemiddelde smartphone gebruiker. Ook blijkt dat zij 39% meer apps gebruikt hadden in de afgelopen 24 uur. Naast een bovengemiddeld app-gebruik zijn twitteraars veel meer bereid om te batelen voor een mobiele app - liefst 2 keer zo vaak. Kijken we naar de aankopen die vervolgens vanuit de apps worden gedaan, dan zien we dat de ondervraagde twitteraars in de dertig dagen voorafgaand aan het onderzoek gezamenlijk 6.5 miljoen euro hebben uitgegeven. 

Op dinsdagochtend 24 maart een -event dat ingaat op de combinatie mobile en Twitter. Het event is gratis toegankelijk voor wie werkzaam is bij media - en mobile bureaus. Aanmelden kan .

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie