Neneh Verburg aan de slag bij Mediaxplain*

Ze zal zich richten op PR-, influencer- en contentcampagnes.

Mediaxplain* voegt een nieuw gezicht toe aan de organisatie. Neneh Verburg start binnen het PR, Content en Activatie-team, in een uitvoerende consultantrol. Met haar achtergrond in social media, contentproductie en influencermarketing mag ze het strategische media- en marketingbureau versterken. Deze diensten van het bureau groeien op dit moment sterk door.

Verburg, voorheen werkzaam als Social Media Executive bij Moxie Amsterdam, richt zich bij Mediaxplain* op PR-, influencer- en contentcampagnes. ‘Voor mij is Mediaxplain* een mooie en logische ‘next step’ waar ik blijf groeien’, zegt Verburg. ‘Terwijl ik mijn opgedane kennis en ervaring op het gebied van social- en influencermarketing inzet om de opdrachtgevers van Mediaxplain* in de schijnwerpers te zetten, maak ik mij het PR-vak eigen.’

Reacties:

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Edward Verburg
Beste mevrouw Verburg, beste Neneh,

Als beheerder van het dorpshuis in De Kwakel zoek ik steeds meer het internet op. Eerst een website, daarna facebook en twitter, maar eigenlijk doe ik maar wat en zou graag een middag bijgeschoold willen worden door iemand van de nieuwe generatie.

Neneh zou je mij een keer kunnen appen?

Met vriendelijke groet,

Edward Verburg
+31619704447
Www.dequakel.nl
Lees meer Lees minder
**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie