Nest streamt Koningsdag live naar de hele wereld

Zoek je je vrienden? Daar staan ze. In het oranje.

Achteraf hadden ze een betere dag kunnen kiezen. Maar het idee om de hele wereld via livestreaming te laten kennismaken met Koningsdag is leuk.

Nest Labs is bekend van de slimme thermostaat en tevens bouwer van Nest Cam beveiligingscamera&;s. Met een batterij van deze camera&;s zorgt het bedrijf de hele dag (vanaf 9.00 uur &;s ochtend tot 18.00 uur &;s avonds) voor live streams van de festiviteiten vanaf diverse locaties in Amsterdam: op de Dam, het Leidseplein, de Prinsengracht en het Vondelpark. avonds live in superscherp 1080p HD-formaat. Zowel mensen in het buitenland, als mensen in Amsterdam die willen weten waar het gaafste feestje wordt gevierd, kunnen de livestream bekijken door Nest te volgen op Twitter () of te surfen naar .

Om de aandacht op de livestreams te vestigen, zal Nest tussen 9u en 14u via één van de schermen bij Amsterdam CS de duizenden passanten een samenstelling van diverse livestreams aanbieden. Nest wil de mensen die in Amsterdam aankomen zo laten zien waar de festiviteiten plaatsvinden, en hun aandacht vestigen op de campagne.

&;De Nest Cam beveiligingscamera is ontworpen om op je huis en familie te kunnen letten, maar ook de onmisbare momenten vast te leggen. Daarom vonden we het een geweldig idee om de camera te gebruiken om mensen over de hele wereld zich onderdeel van de Koningsdagfestiviteiten te laten voelen&;, zegt Chris Cudahy, Head of European Marketing, Nest Labs.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie