Nicky Romero lanceert tv-zender van WildHitz

De tv-zender van WildHitz ging vannacht live.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

DJ Nicky Romero startte vannacht om 00:00 de tv-zender met zijn nieuwe nummer &;Lighthouse&;.

De tv-zender is een spin-off van het platform WildHitz.nl waar gebruikers luisteren en kijken naar een gepersonaliseerde playlist. WildHitz weet dankzij haar skip button en andere gebruikersdata welke videoclips het beste worden bekeken en legt uit dat het daarom ook &;de meest populaire videoclips kan presenteren op tv&;.

Naast videoclips zendt WildHitz ook programma&;s zoals &;De WildHitz Weekendmix&;, &;Het Klubhuis&; en het kookprogramma &;Wie Kookt&; uit. Ook zullen nieuwe &;chartshows&; worden ontwikkeld op basis van data uit verschillende Europese landen.

Hans Perukel, algemeen directeur WildHitz: &;Waar radio het vooral moet hebben van hits die maanden lang circuleren, zien wij bij muziektelevisie een bovengemiddelde interesse in zeer recente populaire videoclips. Ook is de levenscyclus van een videoclip veel korter. Door de kennis en data van ons platform op dit gebied te koppelen aan onze nieuwe tv-zender denken wij een hele nieuwe en vooral spannende kijkbeleving aan de traditionele televisie kunnen toe te kunnen voegen.&;

Onder andere KPN en Telfort tonen WildHitz in het basistelevisiepakket op kanaal 68. 

Twee maanden geleden over WildHitz en de nieuwe televisiezender.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie