Nieuw designevent in Amsterdam

Onder het motto 'What design can do' wordt volgend jaar van 11 tot 15 mei op het Westgasfabriek-terrein in Amsterdam het International Design Event Amsterdam (IDEA) gehouden.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

De organisatoren, De Designpolitie, BNO en Cultuurfabriek, staat een internationaal evenement voor ogen dat vijf dagen lang de kracht en 'het oplossend vermogen' van design viert. Het programma zal bestaan uit een driedaagse conferentie (11 t/m 13 mei) met daaromheen een randprogrammering van masterclasses, showcases, exposities en bijeenkomsten. Alle designdisciplines komen er aan bod.

IDEA moet een jaarlijks terugkerend evenement worden. Elk jaar mogen vier gastcuratoren internationale topdesigners aandragen voor de conferentie. Dit jaar zijn dat Tord Boontje, Erik Kessels (KesselsKramer), Jacob van Rijs (MVRDV) en Thomas Widdershoven (Thonik).

Voor de eerste keer vormen twee thema's de basis voor IDEA: What design can do for the city en What design can do for the Middle East. Het programma moet grotendeels nog worden ingevuld. Het is uitdrukkelijk de bedoeling dat de creatieve bedrijfstak daarin participeert en de organisatie bestookt met ideeën, aldus .

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie