Nieuw online magazine voor Nederlandse freelancers

Reptoir.nl richt zich op de 1.1 miljoen freelancers in Nederland.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

De gedachte achter Reptoir.nl is dat er tot nu toe geen plek was waar de 1.1 miljoen freelancers die Nederland telt, terecht konden voor informatie en inspiratie om hun ondernemersdromen te realiseren.

Reptoir wil een platform zijn waar freelancers worden geïnspireerd door succesverhalen, uitgelichte start-ups en een kalender met de beste netwerkborrels en inspiratiesessies. Ook vinden ze er dagelijks verse informatie, advies, hulp en tips. Voor beginnende freelancers is er een startersguide met ondernemersadvies, administratieve hulp en financiële inzichten.

Hugo Winnubst, initiatiefnemer van Reptoir: &;Toen ik een jaar geleden zelf ging freelancen was ik al snel niet tevreden met de informatie en de online tools die beschikbaar waren. Of het nou ging om informatiewebsites, boekhoudtools of freelance marktplaatsen; niks voldeed. Daarom ben ik Reptoir gestart. Reptoir gaat de freelancer versterken. In de breedste zin van het woord. Het magazine is een belangrijk onderdeel van het totale freelance platform dat we nu aan het bouwen zijn. Allemaal vanuit het geloof dat ondernemen, doen wat je leuk vindt en je dromen nastreven je een gelukkiger mens maakt.&;

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie